RSS

Isuäratav hommikusöök - kodustest kanamunadest munapuder võikudega

Laupäevasel hommikul kappi piiludes: muna, või, sink, juust, sai, piim, tomat ja veel mõned lihtsamad komponendid. Aga mis mul siis hommikusöögiks tuleb? Juba kolmandat korda nagu muna kah ei tahaks hommikuks süüa... Neiu vaikselt hiilib kõrvale ja sosistab kõrva: "Munapuder, Priit, munapuder". Ja nõnda me siis kokkasime.
Munapuder on üks lihtsaim ning mõnusaim toit hommikulauale. Kui prae - ja keedumunast on kopp ees, siis on alati võimalik ju munaga panni peal niisama solberdada. Munapuder ei nõua õnneks ka erilisi oskusi valmistamiseks, seega sain ka Mina hakkama. Kuna käesolevad munad juhtusid olema ka kodustelt kanadelt, on ju igati öko toit see minu munapuder.

Valmistusaeg: 30 min.
Kogus: kahele

Koostisosad:
  • 2-3 muna
  • Porru
  • 2 tomatit ja natukene kurki
  • Omal valikul võileivamaterjal
Valmistamine:
Sea pann tulele ning oota u. 3 minutit, et pann soojaks läheks. Õlita pann ning lisa 2-3 muna pannile. Sega mune aktiivselt, et alles jääksid väiksemad munatükikesed (e. munapuder). Tükelda pannile porru. Jätka segamist kuni muna tundub täielikult küpsenud ning lisa maitse järgi soola. Vala munapuder taldrikule ning tükelda kõrvale tomatit. Kaunistuseks sobib igati basiilik või petersell. Maitsestuseks kartulimaitseaine või pipar. Kõrvale valmista vastavalt maitsele paar võileiba. Naudi!

Sega julgelt:
Kokapoiss Priit

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 kommentaari:

Postita kommentaar