RSS

Paltuse filee sidruni ja tilliga.

 

Kiire ja lihtne kalaroog, kus võid kasutada ükskõikmillist suuremat sorti valge kala fileed või miks mitte ka tervet kala.

Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 5 portsjonit

Koostis:

1 tk paltusefilee
must pipar
sool
2 tk sidrun
5 tilli

Valmistamine:

Maitsesta kalafilee mõlemalt poolt soola ja musta pipraga.
Aseta kalafilee kalade grillimise restile ja kata mõlemalt poolt esmalt väiksemat sorti tilliokste ja siis sidruniviiludega.Grilli sõltuvalt kala paksusest kummaltki poolt umbes 5 minutit ja serveeri kiirelt, sest soojalt on see parim. Kui pole grillimis võimalusi siis saab ahjus tehtud kala ka imeline. Häid maitseelamusi.

Kokapoiss Kristofer

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 kommentaari:

Postita kommentaar