Selle õunakoogi või siis magustoidu teeb
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostis:
4 tk suurt õuna
50 g või
1 sl fariinsuhkrut
Liköörikreem:
0,5 dl kohviliköör
1 sl tuhksuhkurt
1 sl kohvilikööri
kaneel
2 dl vahukoort
Valmistamine:
Puhasta õunad ja lõika sentimeetri paksusteks viiludeks. Lao õunaviilud võiga määritud ümmargusse
ahjuvormi. Sulata või ning vala õuntele, raputa peale fariinsuhkur ja vala üle likööriga. Küpseta ahjus 175 C juures 25-30 minutit. Kreemi valmistamiseks vahusta koor. Sega hulka tuhksuhkur, liköör ja kaneel. Lase kreemil enne serveerimist tund aega külmkapis maitsestuda. Serveeri sooja või külma koogi kõrvale.
Kokapoiss Kristofer
eriti isuäratavaks kohviliköör,
mida leidub nii kreemis kui ka koogis.
Valmistusaeg: 20-40 min
4 tk suurt õuna
50 g või
1 sl fariinsuhkrut
Liköörikreem:
0,5 dl kohviliköör
1 sl tuhksuhkurt
1 sl kohvilikööri
kaneel
2 dl vahukoort
Puhasta õunad ja lõika sentimeetri paksusteks viiludeks. Lao õunaviilud võiga määritud ümmargusse
ahjuvormi. Sulata või ning vala õuntele, raputa peale fariinsuhkur ja vala üle likööriga. Küpseta ahjus 175 C juures 25-30 minutit. Kreemi valmistamiseks vahusta koor. Sega hulka tuhksuhkur, liköör ja kaneel. Lase kreemil enne serveerimist tund aega külmkapis maitsestuda. Serveeri sooja või külma koogi kõrvale.
Kokapoiss Kristofer
0 kommentaari:
Postita kommentaar